Зелен чај со мед и лимон во филтер кеси 20 х 2,5 гр.

Популарнот дуо од мед и лимон вметнати во прегратките на ливчињата од зелен чај создаваат чудесно вкусна и ароматична напивка.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Лист од зелен чај, лимон, мед.