GARNIER 7 DAYS CARITE-SHEA BUTTER млеко за тело 400 мл

Zoom
 

Маска за длабинско чистење на порите.

Effects of the product:

Млеко за многу сува и чуствителна кожа.

Ingredients:

Млекото во својот состав содржи масло од карите и шеабутре се нанесува после туширање на целото тело.