BEBIVITA 1654 Банана и Праска сок 200 мл.

Сок од банана и праска богато со витамин Ц, за деца од 4 месеци.

Characteristics:

Пред употреба добро да се протресе. Еднаш отворениот сок да се затвори убаво и да се чува во ладилник и да се потроши за 3 дена.