МАТРИКА ТАБЛЕТИ

Zoom
 

Матрика таблетите се користат при гинеколошки проблеми.

Effects of the product:

Се земаат при воспалителни процеси, миомни јазли, цистични процеси, ендометриоза, обилни крварења, бело прање и хормонален дисбаланс.

Characteristics:

Се земаат од 3-6 таблети дневно после јадење, за оптимален ефект се употребуваат два месеци.

Ingredients:

турта, ајдучка трева, мачја шепа, маточина и невен.