GARNIER 7 DAYS манго млеко за тело 400мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Effects of the product:

Млеко за нормална кожа,за нега на дехидрирана кожа.

Ingredients:

Во себе содржи масло од манго и се нанесува на телото после туширање.