DIET. Refemin капсули

Zoom
 

За жени во менопауза

Effects of the product:

Помага при климактерични и предменструални тегоби

Characteristics:

Ги олеснува тегобите кои се јавуваат во климакс и ПМС

Ingredients:

Сув екстракт од ризомот Cimicifuga racemosa