Алопел против опаѓање на коса

Третман против опаѓање на коса од растително потекло

Effects of the product:

Докажана ефикасност во 90% од третираните случаи Alopel го забавува опаѓањето на косата и е докажано ефективен при: •намалување на активноста на тип I и II 5α-редуктаза во фоликулите на косата. • стимулирање на здрав раст на нови влакна. • намалување на опаѓањето на косата со само неколку дена употреба. • подобрување на прицврстувањето на влакната на фоликулите од коренот. • намалување на воспалението на скалпот • помага при елиминирање на првутот и себореата.

null