APTAMIL COMFORT 2 (над 6 месеци) 400 гр.

Млечна густа формула наменета за доенчиња кои имаат грчеви, колики и констипација, по навршени 6 месеци од животот.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според килажата и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.