BECUTAN детска купка 200 мл.

Zoom
 

Нежно ја чисти, омекнува и ја негува нежната детска кожа. Идеален за употреба и кај возрасни со чувствителна кожа. Неутралниот pH фактор го одржува природниот баланс на кожата.

Characteristics:

Навлажнете ја кожата и потоа внимателно масирајте со купката, потоа исплакнете со млака вода.

Becutan пенливото средството за капење е благо средство, наменето за нега на нежната детска кожа. Поради своите хипоалергени својства, се препорачува за употреба уште од самото раѓање. Темелно ја чисти и ја негува кожата, не иритира и не предизвикува солзење. Благодарение на посебните хидратантни состојки, дури и при често капење не ја исушува чувствителната бебешка кожа.

• производот е клинички и дерматолошки тестиран и
развиен во соработка со дерматолози и со педијатри
• не содржи сапун
• не содржи алкохол
• има приспособена pH вредност
• се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти