CANBEBE 2 бебешки пелени 3-6 kг 80 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Effects of the product:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Ingredients:

Восок во цврста форма.