BEBIVITA 1005 Јаболко со Боровинки и Јагода каша 190 гр.

Каша од јаболко со боровинки и јагода за деца од 6 месеци.

Characteristics:

Потребната количина од кашата за оброк извадете ја од тегличката. Остатокот од кашичката добро затворете го и чубајте го во фриждер, и употребете го за 3 дена. Употребувајте само пластична лажичка.