MEDI-VIKS 45 гр.

Представува мека база богата со етерични масла.

Effects of the product:

Погоден е за локално масирање има енергитски ефект на деловите на телото врз кои се применува.

Characteristics:

Етерицните масла и другите состојки создаваат чуство на пријатност, топлина и релаксација.

Ingredients:

Petrolatum, Paraffinum liquidum, Paraffin, Camphor, Eucalyptus globulus, Menthol.