PULMINT џебен инхалатор

Zoom
 

Кај затнат нос и отежнето дишење.

Effects of the product:

За затнат нос (настинка, кивавица, алергија); за секојдневна хигиена на носната шуплина.

Characteristics:

Содржи ментол и масло од еукалиптус. Ментолот е моќен антисептик, додека еукалиптусот се бори со бактериите на ниво на носна шуплина и ги спречува овие инфективни агенси да продрат подлабоко во дишните патишта.