CANPOL 11/851 дизајнирано шише 120 мл.

Zoom
 

Дизајнирано шише за деца над 3 месеца. Се користи во период кога детето се храни комбинирано со мајчино и вештачко млеко. Може да се користи за млеко, чај, вода. Обликот на шишето овозможува детето само да го држи, а цуцлите се идентични со мајчината града. Ефективен вентилен систем на цуцлата има антиколичен ефект (го спречува голтнувањето на воздух и на тој начин спречува стомачни грчеви).

Characteristics:

Пред првата употреба стерилизирајте ги сите делови на шишето во вода која врие 5 минути. Пред секоја употреба исперете ја цуцлата и шишето со топла вода и благ сапун а потоа потолно исплакнете ја.

Ingredients:

Зеленчук (морков, брокули, грашок), варен ориз, вода, млеко, масло од репка. Без глутен, Без додаток на бои, ароми и згуснувачи.