AURA отстанувач на лак за нокти со ацетон

Отстранувач на лак

Effects of the product:

Отстранувачот е маслен иги штити воедно и ноктите.

Ingredients:

Во себе содржи природни масла, се нанесува на памук и се отстранува лакот од ноктот.