DR.COLIC APPETITE SUPRESSION 30 таблети

Zoom
 

Пиннотхин добиен од пинола шишарки е активна компонента на таблетите.

Effects of the product:

Претставуваат нов облик на ликапсули кои се максимално стабилни и го намалуваат апетитот а го зголемуваат чувството на ситост во организмот

Characteristics:

Пиннотхин е омега киселина корисна за организмот.