FEMINORM капс. Х 30

Zoom
 

Kапсули за лесни менопаузни тегоби.

Effects of the product:

Помага кај пременструални невроветативни и психички нарушувања,пореметување на менструален циклус кај девојки.Корисен е и во период на пременопауза.

Characteristics:

Мокните Фитоестрогени кој ги содржи се најслични структурно и функционално на зенските полови хормони.

Ingredients:

Trifolium pratense