CAN играчка за на количка

Се препорачува за деца до 1 година. Помага во развојот на координациските способности. Атрактивниот изглед и живите бои го привлекуваат вниманието на детето. Да се одржува играчката чиста. Да се отстрани во случај на оштетување или олабавување на низата.