BECUTAN детски сапун 90 мл.

Zoom
 

Се препорачува за секојдневна хигиена на нежната детска кожа. Вградените активни компоненти, со своите хидрофилни особини, спречуваат исушување и ја подобруваат еластичноста на кожата. Се препорачува и кај лица со чувствителна кожа.

Characteristics:

Направете сапуница од сапунот и нежно измасирајте ја влажната кожа. Добро исплакнете со вода.

Ingredients:

Силикон.

Becutan детскиот сапун е благ и пријатно парфимиран. Темелно ја чисти и ја негува детската кожа, не предизвикувајќи печење на очите. Внимателно избалансираната pH вредност и оптималната количина глицерин, ја штитат кожата од сушење. Со редовна употреба на Becutan сапунот, кожата станува нежна и мека.

производот е дерматолошки и клинички тестиран
се препорачува за нега на чувствителна кожа кај сите возрасти
приспособена pH вредност