CHICCO BABY сина четка за заби

Детска четка за заби

Effects of the product:

Четка со меки и заоблени врвови со што се штитат детските непца.

Ingredients:

Рачката е анатомска изработена од гума за да не се лизга во детските раце, ги има во повеќе бои.