TANANA BOFY SLIM гаќи за слабеење

Zoom
 

ТАНАНА гаќи за слабеење се препорачуваат да се носат во тек на физички активности и на тој начин го зголемуваат потењето.

Effects of the product:

Комбинација од правилен начин на исхрана и редовна физичка активност носејќи ги ТАНАНА гаќите за слабеење е најдобар начин за намалување на телесната маса и обликување на телото.

Characteristics:

За потполен ефект на слабеење и отстранување на целулит се препорачува нанесување на ТАНАНА антицелулитен гел прег облекување на ТАНАНА гаќите.