Кантарион чај во филтер кесички 20 х 1.5 гр.

Zoom
 

Дејствува смирувачки и антидепресивно, го подобрува фунционирањето на системот за варење. Се препорачува да се пие во попладневните часови за добар сон.

Characteristics:

Заради можно фотосензибилизирачко дејство жолтиот кантарион не се препорачува по конзумација изложување на сонце.

Ingredients:

Исушен жолт кантарион.