DASA сируп со тегавец 150ml

Zoom
 

Сируп кој ја ублажува акутната и хроничната кашлица

Effects of the product:

Содржи течен екстракт од тегавец и етерно масло од анис

Characteristics:

Те;ниот екстракт од тегавец го разредува густиот бронхијален секрет и олеснува искашлувањето; медот и етеричното масло од анис поволно делуваат кај воспаленија на слузокожата на устата и дишните органи