BEBIVITA 1002 Праска со Маракуја каша 190 гр.

Ingredients:

Сурутка, обезмастено млеко, олеинет од палмино масло, кокосово масло, сончогледово масло, култура bifidobacterium lactis, рибино масло, млеко и соја лецитин. Не содржи глутен.