АГНЕС ТАБЛЕТИ X 60

Zoom
 

Агнес се препорачува за жени со запазена функција на јајаници и предсимптоми на предменструален синдром.

Effects of the product:

Се користи при болки во градите, нервна напнатост, раздразливост, агресивност, меланхонија. Агнес не содржи хормони.

Characteristics:

Препорачана доза е е една таблета дневно, наутро со чаша вода.

Ingredients:

vitex agnus castus, vitexin