Gerovital Plant Шампон против опаѓање на косата 200 ml

Zoom
 

Био-активните комплекси Procapilи Bio-Capigen дејствуваат заедно со цел да ги елиминираат причините кои го оштетуваат коренот на вкалното и го спречуваат формирањето на нови фоликули на косата.

Effects of the product:

Преку подобрување на клеточниот метаболизам се активира растот на косата и се зајакнуваат корените на постоечките влакна.