MAK SUN МАЈЧИНА ДУШИЦА филтер чај 25х1.5 гр.

Zoom
 

Се препорачува при настинки, за подобро варење на храната, за добар сон и како средство за смирување.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Органски одгледана мајчина душица.