BEBIVITA 1011 Мешан Зеленчук каша190 гр.

Кашичка од мешан зеленчук за деца од 6 месеци. Без додадено сол,богато со железо, омега-3 масни киселини.

Characteristics:

Потребната количина од кашата за оброк извадете ја од тегличката. Остатокот од кашичката добро затворете го и чубајте го во фриждер, и употребете го за 3 дена. Употребувајте само пластична лажичка.

Ingredients:

Високо квалитетни хипоалергени белковини (протеини), добиени со посебна постапка на хидролиза која значително го намалува алергениот потенцијал на кравјото млеко, со разградување на помали компоненти.