WELLNESS интегрален кекс со овесни снегулки 210 гр.

Zoom
 

Интегрален кекс со овесни снегулки, житарки кои нуди енергија за физичките и менталните напори во текот на денот. Овесот е житарка која содржи растворливо растително влакно со бета глукан кој помага во налаувањето на „лошиот холестерол“, и на тој начин го штит срцето и крвните садови. Содржат растителни влакна кои го подобруваат варењето на храната,

Ingredients:

Интегрално пченично брашно, овесни снегулки, шеќер, растителна маст, високо фруктозен сируп, екстракт од јачменов слад, сол, природна арома.