BECUTAN ГОЛЕМА КОЛЕКЦИЈА

Zoom
 

Сетот содржи влажни марамици (72), шампон 200 мл,пудра 100 гр, сапун 100 гр. Крема за лице 50 мл. Млеко 200мл, масло 200 мл, купка 200 мл, пешкир.

Шампон 400мл

Пенливо 400мл

Масло 400мл

Млеко 400мл