MADAL BAL Сируп од Палмино дрво 500 мл.

Zoom
 

Препарат за намалување на телесна тежина

Effects of the product:

Овој препарат се препорачува заедно со лимоновата диета, а служи за намалување на телесната тежина.

Characteristics:

Го забрзува метаболизмот и празмењето на цревата не се препорачува кај деца.

Ingredients:

Палмино дрво.