CAN термо торба за шише

Термо торба за шише, овозможува на добар начин да ја чувате храната и пијалокот на вашето бебе. Одговара на сите стандарди за шишенца (Canpol).

Characteristics:

Надворешната страна мијте ја со благ детергент.