CANPOL 2/427 ланче за цуцла лажалка -фудбал

Zoom
 

Ланчето за цуцлата лажливка има практична шнола со која лесно се закачува за облеката на вашето бебе со цел да не ја изгуби цуцлата лажливка.

Characteristics:

Редовно чистете го ланчето. Пред првата употреба а потоа повремено ланчето измијте го со топла вода и благ детергент а пота темелно исплакнете го. Немојте да го вриете.