ВИТАСЛИМ ФИТНЕС 30 КАПСУЛИ

Zoom
 

Додаток во исхрана кој ги согорува мастите, го намалува уморот, го подобрува мускулниот тонус и овозможува енергија за клетките

Effects of the product:

Л-карнитинот кој е присутен во природна, течна и активна форма е одговорен за дејството, при што го стимулира метаболизмот, помага во претворањето на мастите во енергија и со тоа учествува во намалување и регулирање на теелсната тежина.

Characteristics:

Поради дејството на Л-карнитинот може да го користат и бремени и доилки бидејќи ја подобрува функцијата на мозокот, се зголемува енергијата во клетките на имуниот систем и ја зголемува издржливоста.

Ingredients:

Л-карнитин, глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин.