CANPOL 2/100 дизајнирана пластична чаша со рачка 170 мл.

Zoom
 

Произведена од нетоксичен материјал и ги задоволува сите безбедносни регулатива и стандарди.

Characteristics:

Измијте ја чашата пред првата и после секоја поединечна употреба. Може да ја миете со топла вода. Не ја вријте чаша.

Ingredients:

Овошје (банана, кајсија), вода, оризов гриз, скроб, витамин Ц. Без додаден шеќер. Без глутен, Без додаток на ароми и згуснувачи.