CANPOL 11/815 дизајнирано шише со рачки 250 мл.

Zoom
 

Дизајнирано шише со рачки за деца над 3 месеца. Се користи во период кога детето се храни комбинирано со мајчино и вештачко млеко. Може да се користи за млеко, чај, вода. Обликот на шишето овозможува детето само да го држи, а цуцлите се идентични со мајчината града. Ефективен вентилен систем на цуцлата има антиколичен ефект (го спречува голтнувањето на воздух и на тој начин спречува стомачни грчеви).

Characteristics:

Пред првата употреба стерилизирајте ги сите делови на шишето во вода која врие 5 минути. Пред секоја употреба исперете ја цуцлата и шишето со топла вода и благ сапун а потоа потолно исплакнете ја.

Ingredients:

Шеќер, декстроза, екстракт од хибискус, малтодекстрин, витамин Ц, прав од портокал, природна арома од јаболко, природна арома од лимонска трева, прав од лимон. Без конзерванси. Без глутен.