Bronhovit мед

Zoom
 

Мед за лесно дишење

Effects of the product:

Ги ублажува симптомите кај различни заболувања на дишните патишта

Ingredients:

Малтекс-јачменов слад, соја лецитин и екстракт од лековити билки: нане, мајчина душица, бозел, камилица, шипка и липа.