CEDEVITA Шипка и Хибискус чај 20 х 2,5 гр.

Zoom
 

Цветот од хибискус дава освежителен киселкаст вкус и во комбинација со шипката нуди богат вкус и мирис на чајот. Одличен избор за загревање во ладните денови.

Characteristics:

Во претходно загреана 250 мл. вода се става една кесичка во чашата, се остава 5 - 10 мин. Потоа се вади кесичката и се ужива во убавиот вкус на напитокот.

Ingredients:

Цвет од хибискус, шипка.

Ароматизиран овошен чај, вкус на шипка и хибискус. 40 филтер кесички.