PAMPERS 4 премиум 7-18кг/52

Памучни непропустливи пелени кои спречуваат надразнување и црвенило на бебешката кожа.

Effects of the product:

Производот е составен од апсорбирачки зони кои даваат 12 часовна сувост,растегливи се и анатомски приспособливи.

Ingredients:

Пелените се со памучен слој за чувствителна кожа и се користат за бебиња со килажа од 7-14 кг.