GARNIER NATURALS ESENSAL PSS дневен крем за лице 50мл

Zoom
 

Хидратантна нега на сува и осетлива кожа.

Effects of the product:

Хидратантен крем кој ги неутрализира токсините и дава оптимална хидратација во текот на 24 часа.

Ingredients:

Во својот состав содржи екстракт од ружа,карите масло и се употребува наутро на чиста кожа.