GARNIER 7 DAYS CARITE-SHEA BUTTER- млеко за тело 250 мл

Zoom
 

Млеко за тело.

Effects of the product:

Млеко за сува и чуствителна кожа.

Ingredients:

Млекото во својот состав содржи масло од карите и шеабутре се нанесува после туширање на целото тело.