Blue Cap спреј 100 ml

Zoom
 

За нега на кожа склона кон псоријаза, егземи, дерматит

Effects of the product:

Го ублажува јадежот, го елиминира првутот и лупењето на кожата на телото и скалпот и го подобрува изгледот на кожата.

Characteristics:

Тој е прва и најдобра опција, се додека повредената регија не е лице или гениталии.

Ingredients:

Активиран Цинк пиритионат