BEBIVITA 1084 Ноќна Беби Кекс каша 190 гр.

Ноќна беби каша со кекс за деца 6 деца. Богата со калциум и витамин Б1.

Characteristics:

Потребната количина од кашата за оброк извадете ја од тегличката. Остатокот од кашичката добро затворете го и чувајте го во фриждер, и употребете го за 3 дена. Употребувајте само пластична лажичка.