CANPOL 2/228 водена глодалка и тропалка

Zoom
 

Водена глодалка се преопрачува за бебиња и мали деца на кои им растат запчиња. Дизајнирани да одговараа на големината на детската уста како и на големината на детски рачиња. Направена е од мек, високо квалитетен материјал исполнет со лабораториски тестирана вода, без остри рабови. Обоената вода во глодалката е боја за храна. Отпорна на гризење. Ладете ја во фриждер.

Characteristics:

Редовно чистете ја глодалката со влажна крпа или со сунѓер и топла сапуница а потоа темелно исплакнете. Не се врие и не ја стерилизирајте.

Ingredients:

Декстроза, екстракт од коморача, јагленихидрати, белковини. Без додадени бои, арома, конзерванси. Без глутен.