CANBEBE 3 бебешки пелени 4-9 kг 11 парч.

Извонредно меки и еластични.Обезбедуваат темелна хигиена, удобност и непречено дишење на детската кожа

Effects of the product:

Детската кожа е сува и повеќе часови по промена на пелената.

Ingredients:

Натриум хијалуронат,екстракт од краставица,витамин Е и силиконско масло.