APTAMIL 1 Pronutra+ почетна млечна формула за доенчиња од 0-6 месеци 800 гр.

Посебно произведен да ги задоволи сите хранливи потреби на доенчињата во првите 6 месеци од животот.

Characteristics:

Дозирање се спроведува според табелата. Според килажата и возраста одредената количина на млеко во прав се раствора со одредена количина на вода. Добро се проматува.