Sunflower Lecitin капсули

Лецитин од сончоглед

Effects of the product:

Го подобрува кардиоваскуларното здравје, спречува натрупување на маснотиии и холестерол долж крвните садови.

Characteristics:

За детоксификација и одмастување на црниот дроб

Ingredients:

Лецитин од сончоглед