MAK SUN НАНЕ филтер чај 25х1.5 гр

Интензивен вкус и мирис на нане. Го подобрува апетитот, зголемување на секрецијата на дигестивните жлезди, за проблеми со респираторниот систем.

Characteristics:

Во чаша со згреана вода се става една кесичка и се остава да отстои 5-10 мин.

Ingredients:

Органски произведено нане.