DR.PLANT PANTEN крем/гел 100ml

Zoom
 

Препарат наменет за заштита на здрава како и за регенерација на сува, испукана, променета кожа.

Effects of the product:

За редовна нега и заштита на кожа; за посебна нега на осетлива и сува кожа; кај чувство на пецкање на кожата

Characteristics:

Содржи Витамин Е кој штити од штетното дејство на слободни радикали; Д-пантенол за регенерација на кожата; маслиново и невеново масло за хидратација на кожата.