CANPOL 2/608 тропалка и играчка мече

Zoom
 

Се препорачуваат за бебиња и мали деца. Необичните облици и живоописни бои ќе го привлечат вниманието на вањето бебе. Звуците на тропалката се специјално дизајнирани да го потикнат детето на игра и вежби. Изработено од јак материјал без остри ивици.

Characteristics:

Редовно чистете ја тропалката со влажна крпа или со сунѓер и топла сапуница а потоа темелно исплакнете. Не се врие и не ја стерилизирајте.

Ingredients:

Банана, праска, вода, сок од лимон, скроб од ориз, оризов гриз, витамин Ц. Без додадени арома. Бои и конзерванси.